Въпроси и отговори

Задължителен ли е предварителния оглед от хамали

За Офисите с над 3 работни места е задължително правенето на предварителен оглед. Уважаеми дами и господа Бъдете сигурни че никой не иска да Ви излъжи или губи времето с огледи, но това е в полза на всички , първо Вие виждате хамали с който ще работите, второ минимизират се до минимум неприятни изненади( да ви посетят хамали с който не искате да работите). Второ колегите хамали придобиват съвсем точна представа за обекта на пренасяне, определя се ресурса от хамали, транспортни средства, опаковки, кашони, необходимият ДЕМОНТАЖ.

хамали кашони опаковки

Какви са вашите хамали

Нашите хамали са с дългогодишен опит в хамалските услуги имаме и студенти с дълъг опит в преместването на дома и офиса. Всички наши хамали са интелигенти и много добре физически подготвени способни да се справят със всичко. За хамалите ни няма тайни в хамалски услуги. Хамали ни са много добре платени.

Хамалски услуги как се изчислява Преместването

За ползването на хамали няма точни и определени норми някой колеги работят на час други избягват да предлагат хамали за час а  предлагат комплексна услуга от хамали и транспортни услуги. Примерно при преместване на метален сейф който се извършва за много по малко време може да струва повече от преместване на офис. Всичко е специфично и в зависимост от сложността на изпълнението на хамали.

Хамали или само транспортни услуги

Може да ползвате хамали и транспортни услуги поотделно Транспортни услуги може да ползва всеки решел да премести офис, апартаменти  или каквото се досетите, нашита транспортни услуги са съобразени с Вашите желания разполагаме с богат асортимент от бусове и камиони подходящи за всякъкъв вид товар, както от единични артикули така до цели контейнери и тирове. Хамали могат да се поръчат и без транспорт за качване само на дивани или покъщнина , за товарно разтоварни дейности и др.

Давате ли гаранция !!!

Разбира се!! При нашите хамали не се случват такива неща да се счупи нещо или нарани, но все пак никой не е застрахован от такива неща. !!! Хамали от ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ООД разполагат с много технически средства, лебедки , колички, транс палетни с който се свежда до минимум възможността за повреда. Всички наши камиони са с падащи бордове, вътре имат специални одеяла за предпазване от удар или надраскване, обезопасителни колани с който се стабилизират на определено место в транспорта. Затова бъдете сигурни че няма опасност от счупване. Ако стане такъв инцидент при преместване от хамали то щетата се изплаша на 100% или се заменя с ново.

Хамали могат ли да правят монтаж и демонтаж

Хамалски услуги оод разполага с хамали за монтаж и демонтаж на гардероби, спални и, и всякакъв вид мебели. За преместване на апаратура от рода на климатици, ракове, и специализирана техника е желателно повикването на специалист в тази област( фирмата от която сте го купили ) Хамали от Хамалски Услуги оод имат и електричар за откачане и закачане на полюлей крушки и др ел услуги.