Клиенти

Клиенти на ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ООД

Клиентите на Хамалски услуги оод са както големи фирми и учреждения така и десетки хиляди частни домакинства. Поради професионалното отношение на хамали болшинството от работа се основава на стари доволни клиенти който са ни ползвали и преди или са ни препоръчали техни познати. Целите на нашата фирма Хамалски услуги оод е все по голямо усъваршенстване на нашите услуги-хамали, хамалски услуги, транспортни услуги, преместване на офис, преместване на дом, съхранение на багаж, международно преместване. С бързото развитие на хамали се надяваме да постигнем дългогодишно сътрудничество с големи и малки фирми който да се обръщат към нас винаги когато имат нужда от хамали.

хамали кашони опаковки

Министерство на външните работи  Преместване на около 1 000 000 милион  най голямото преместване на архив в Българската история книги опаковани в кашони и преместени до новата им библиотека Преместването беше извършен в срок без никакви забележки към нашите хамали. Просто ги смаяхме.

М Тел – най големият мобилин оператор в Република България. Регулярно обслужване на клоновете им. Ползване на хамали и транспорти услуги. Пренасяне на тежка апаратура по 500 кг из България по предавателните им станции. Ползване на професионални хамалски услуги и специализиран транспорт.

МОЛ Скай сити  Обслужване на голяма част от магазини в МОЛ. Редовно ползване на хамали и транспорт. Както и само вътрешни и локални премествания.

ЕКОНТХамали за офис сграда от кв. Лозенец до новата им сграда на бул. Ломско шосе – бюра, огнеупорни каси, сейфове, етажерки, архив, компютри и  техника. Пълно опаковане на имуществото – хамали и транспортни услуги

AL ITALIA –   Преместване на управителя им г-ин Стефан Габровски. Мезонет с около 5 буса професионално опакован багаж.

Плесиокомпютърс – Преместване на склад от кв Дружба  до квартал Младост. Склад с площ около 2000 кв метра със техника на фирмата прецизно опаковане на цялото имущество .

Калмур България  вносител на теракота фаянс и всичко за банята. Редовно наемане на хамали  и транспортни услуги, разтоварване на контейнери. Доставка до клиентите им .Ежедневно обслужване

Мебелна къща Перфект – доставка на мебели по адреси, кухни ,спални, детско и кухненско обзавеждане.  6 годишно сътрудничество

Амач инжинеринг АД  Компания за климатизация на сгради, качване на климатици по 800кг на 10 етаж по стълбите 15 броя. Регулярно 4 годишно сътрудничество.

Миръкол ООД Фирма вносител на огнеупони каси и сейфове. Доставка на всичките им клиенти на огнеупорни каси от 5 до 5000 кг.