Хамали

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ООД

Преместване на офис – първоначалният Ви контакт ще е със секретарката на Хамалски услуги ООД. Ще бъдете внимателно изслушан и ще ви бъде назначен хамалин отговорник. При преместване на офис е желателно да се направи предварителен оглед на обекта. След като Ви запишат час отговорника за вашето преместване ще се свърже с вас и ще уговори точен ден и час за огледа. След огледа от нашите хамали се уговаря точният ден и час за преместването.

хамали кашони опаковки

В деня на преместването екип от хамали и транспорт пристигат на обекта – желателно е ако обекта се намира в центъра на гр София и паркирането е леко казано проблемно да бъде осигурен достъп на хамалите и транспорта да не се налага да се носи на по дълги разстояния от предвиденото това маже да стане като клиента или негов съсед, познат си остави колата пред входа или близо до него.

Хамалите почват преместването като бъдат контролирани от Техническият на групата хамали. След като всичко се опакова и натовари от хамалите, се оглежда заедно с клиента всички стаи на обекта и около входа на офиса. След констатиране че Всичко е натоварено от хамали се потегля към новият обект.

Хамали предупреждават клиента че ако ги води той трябва да кара па леко и да бъде следван от транспорта , да ги изчаква при евентуално червена светлина на светофара.

При пристигане на хамали на новият адрес се преглежда внимателно маршрут по който ще минават хамали, отстраняват се нещата който ще пречат на хамали да минават безпроблемно- най често врати се откачат или саксии и т.н.

При завършването на хамали се предава приемно предавателен протокол подписва се и от двете страни че няма нарушения и забележки, че работата е извършена в срок.

Преместване на пиана и каси

Хамали от Хамалски услуги ООД са професионалисти в преместването на пиана и каси. При преместване на пиана и каси по принцип не е необходим предварителен оглед, за тежести до 400 кг и в зависимост от сложността на изпълнението( дали не трябва да се минава по вити стълби, дърпане и прехвърляне през прозорци и т.н.).

Екип от Хамали Специалисти по преместване на каси и пиана пристига на обекта. При преместването на огнеупорни сейфове и каси е необходимо клиентът да носи ключ или да знае кода на шифъра( при 90% от случайте се маха вратата на огнеупорни каса или сейф) за да се оле коти и без туй не леката ни работа. При пренасянето се използват специални колани за обезопасяването на каси или пиано. След като се натовари на буса или камиона ( желателно е транспортното средство де е с падащ борд за да се сведат до минимум рисковете от нараняване на пианото или касата). След пристигане на хамали на мястото за доставка се оглежда маршрут по който трябва да се мине за пияната най вероятно по стълбището отстраняват се саксии и разни други неща натрапвани по старите панелни блокове със години. При свършване на работата се подписва приемно предавателен протокол.

Хамали за частични премествания

За частичните премествания не е необходим оглед ( ако се отнася за две три неща – печка, пералня, хладилник, диван и т.н.). след внимателно изслушване на клиента и подробно описание на нещата който ще се носят се казва оринтеровъчна цена по телефона. Частичните премествания обикновено стават доста бързо.

Монтажи и демонтаж

Хамалски услуги ООД разполага с професионален дърводелци и монтажисти.