Хамалски услуги в помощ на дамите

От сериозният ни опит в товаро-разтоварването на багажи и въобще носенето на тежки вещи знаем колко много самотни жени било то госпожици или вдовици имат нужда от здрави ръце за помощ при изхвърляне на ненужни неща от дома, пренасяне и демонтаж-монтаж на мебели, доставка на новозакупени предмет иза дома. Може би когато дамите, чуят за хамали се стряскат но в това няма смисъл ние сме професионалисти а не онези, груби чичковци с пиперлив език от миналото.

Всяка уважаваща себе си дама може да наеме хамалски услуги за пренасяне на тежки вещи без никакво притеснение. Вие заплащате за да полчите качество и именно такова ще ви бъде предложено. Ние уважаваме клиентите си и не ги делим на полове а когато говорим за нежни създания ние сме още по-внимателни и взимаме предвид всяко ваше изискване.

Даваме си сметка, че липсата на мъжка ръка за помощ се отразява на жените и заради това Вие можете да ни имате абсолютно доверие за носене и пренасяне на тежко. Освен всичко, което написахме до момента искаме да знаете, че ще ви предложим гаранция за здравината на вещите ви при преместване вклюващо транспорт и/или нанасяне в обект.

Драги госпожи/ци можете да бъдете сигурни, че днешние професионални хамалски услуги са във ваша помощ и Вие трябва да сте сигурни в нас. Екипът ни ще дойде у вас и ще свърши това, за което сте ни повикали. Без лични контакти, без излишни флиртове, без никакво напрежение. Бихме искали да се разбере, че хамалите не са злодей а просто едни компетентни в професията си работници.

За да проверите цените на нашите предложения за транспортни услуги, преместване на тежки вещи и опаковане молим свържете се с нас или посетете сайтовете на партньорите ни, към които сме дали препратки. Искаме да ви пожелаем светло бъдеще във всяко ваше занимание и на добър час!

ogff