Хамалски услуги след новогодишните празници

Вече преполовихме месец Януари от новата 2012 година и продължаваме да предлагаме най-добрите хамалски услуги в страната като съчетаваме различни възможности за клиентите, наем и избор на транспорт, опаковане на товари с необходимите за случая материали като кашони, чували, стреч фолио и други и не напоследно място мануалният труд на нашата изключително ефективна бригада.
Колкото и опции да предлага дадена фирма за хамали основният фактор за нейното развитие е именно добре сплотеният и персонал е ние за пореден път ви казваме, че можем да ви дадем точно такъв тип помощ идваща от служители имащи доверие един на друг и знаещи какво правят поемайки имуществото ви.

След празника по посрещането на Новата година ние отново запретнахме ръкави и разпространихме нашите хамалски услуги из София и големите градове от страната. Така вие знаете, че имате сериозни помощници за товарене, разтоварване, опаковане, складиране, помощ при ремонтни дейности, работа по обеки и много много други ефективни действия. Дължим огромни благодарности на мъжете и жените, които се свързаха с нашите хамали и ги повикаха за да работят относно тяхните нужди по преместване.

Реални оферти за транспорт и пренос на движима собственост ще получите ако посетите и сайтовете предложени на нашите страници. Както винаги ние се грижим за това да бъдете максимално информирани относно товаро-разтоварването в България като сме подготвили още наистина важни и интересни за вас неща. Можете да четете блога ни на всеки две седмици където ще слагаме по една свежа новина за клиентите изискващи професионална помощ от опитни носачи.

Свържете се с нас винаги когато ви трябват здрави мъже за да изнесат тежката работа. Очакваме ви!