Какво научихте за хамалски услуги дотук

Нека да направим един малък преговор за това какво научихте за дейноста на хамалите и хамалски услуги дотук. Може би цялото обобщение, което правим ще ви бъде полезно когато в един ден ще ви се наложи да използвате труд за преместване на имущество и да го възполжите на професионална фирма.
От всички наши статии до този момент вие трябва да сте разбрали, че ние можем да ви помогнем по няколко направления и те са товаро-разтоварване, транспортни услуги, опаковане и складиране. Ето какво представляват всичките ни опции една-по-една :

1. Товаро-разтоварване на мебели и вещи

Разполагаме с добра група хамали, която ще работи по това да натовари багажите и различните материали в камионите, които ще превозват собственоста ви. Възможно е работниците да използват и допълнителни инструменти за по-лесно манипулиране с мебелите например. Възможно е дори да се прибегне до демонтаж и монтаж.

2. Транспортни услуги в страната

Вие можете да използвате нашите товарни коли за да закарате различни по вид и обем товари към кое и да е място от картата на България. Транспорта се заплаща на километър като за повече информация моля потърсете нашите служители.

3. Опаковане

Най-търсената опция съчетаваща осигуряване на кашони, опаковане на предметите ви и оформяне на добра защита за тяхното транспортиране. Освен кашони ние можем да предложим и специално фолио за вашите мебели като за пълните ни оферти вижте официалният ни сайт или ни се обадете.

4. Складиране на стоки и други

Ние като модерна и развита компания предлагаме склад за вашите стоки и друг вид имущество. Цените се определят в зависимост от обема на собствеността ви.

И така уважаеми потребители казахме всичко най-важно, което трябва да знаете когато наемате хамалски услуги. Изберете нас за да помогнем за всяко ваше преместване, нанасяне или друго желание за помощ свързано с хамали. Ще ви чакаме на познатите от сайта ни адреси. До скоро виждане и всичко хубаво.