Още хамалски услуги за вас

Здравейте на всички, които се интересуват от хамалски услуги по пренасяне на тежки стоки и материали в България. Днес ние ще допълним нашия каталог от опции като прибавим още няколко много важни елемента за дома и офиса. Прочетете какви са новите неща при нашите хамали и какво може да поръчате от фирмата ни.

Ако решите, че ние можем да ви помогнем то свържете се с нас или посетете сайта на партньорите ни тук. Но нека преминем по същество и да ви предоставим новините от бригадата ни, които толкова дълго очаквахте тук в фирмения блог.

1 – Подобрихме нашите транспортни услуги и сектор опаковане. Закупихме нови товарни коли и предлагаме още по-качествени опаковъчни материали като кашони от велпапе, картонени кутии и опаковки.

2 – Намалихме цените за всички наши хамалски услуги, така че можете още сега да ги използвате за да направите вашето преместване на дома или офиса.

3 – Назначихме още хамали на работа за да изпълняваме поръчки не само в София ами по цялта страна и в чужбина. Ако искате да направите международно преместване то вижте подробности в сайта ни.

4 – Подновихме и разширихме складовата си база. Сега тя е с охрана и ще ви представи пълен комфорта за вашите стоки и имущество.

5 – Отворихме и няколко филиала в Пловдив и Варна, които да работят специално за жителите на тези два прекрасни Български града.

Ами това е общо взето. Остава да повикате хамалите ни за да започнат работа на вашите обекти. Благодарим, че избора на фирма падна точно върху нас и се надяваме да останете доволни от видяното.

Ако имате допълнителни въпроси очакваме ги на нашия Имейл адрес или по-телефона!

Хамали