Пренасяане на оборудване за концерти

Ако ви трябват хамали, които да помагат при пренасяне на тежко оборудване за концерти, дискотеки или клубове тук е мястото, където ще намерите най-добрите хамалски услуги с осигурен транспорт. Често хората се питат, коя фирма да наемат за да могат да пренесат инструменти, озвучителна техника и прочие и ето, че ние се появяваме на хоризонта.

Това, което може да очаквате от нашите хамалски услуги за преместване и транспорт е пълна сигурност относно скъпата ви техника. Даваме всички необходими гаранции, че вашите инструменти пиана, рояли, тонколони, китари и т.н. ще бъдат доставени до посоченото от вас място без абсолютно никакъв риск.

При изпълнение на задачите за преместване на вещи нашия екип хамали използва специални технически помагала както сме писали и в другите статии. Освен стандартните въжета ние сме предвидили повдигачи, колички и всичко онова, което спомага за лесното придвижване на тежко имущество от различен характер.

До сега хамалите работещи при нас са извършвали десетки премествания на музикални инструменти за концерти в зали и площади. Започнахме да помагаме за пренос на озвучението още от 90-сетте когато бе особено актуално да се правят митинги. Въобще можете да разчитате на нас винаги когато жеалете.

Запомнете, че когато и ако наемете нашите хамалски услуги ние ще изпратим екип, който ще извърши предварителен оглед на типа музикални инструменти, техника или друг тип имущество, което ще бъде превозвано чрез наш или ваш товарен транспорт. В случай, че имате собствени коли и бусове нашите хамали трябва да ги видят за да знаят дали те предлагат достатъчно комфорт за товарене и разтоварване.

Помислили сме за всичко така, че да можем да ви предложим безусловно качество и ще го направим стига да ни се доверите. За днес искаме да ви пожелаем лек ден и скоро ще публикуваме някои интересни случки от житието на нашите работници. Приятен ден и всичко най-хубаво.

dhamali1