Пролет и преместване на вещи от дома

Ако решите, че пролетта е сезона за вашето преместване на вещи от дома към друго място моля, свържете се с нас Хамалски услуги ком  защото ние сме приготвили специални цени и услуги за нашите потребители. Домашното ви преместване ще бъде подхваното от интелигентният ни екип и ще бъде обслужено на най-високо ниво независимо дали искате просто да почистите дома си или да преместите адреса на местоживеене.

Ние притежаваме товарен транспорт, който може да поеме до 5 тона багаж, които ще насочим във всяка една точка от България без да храните каквито и да е притеснения относно това дали имуществото ви ще остане невредимо. Работата на хамалите от нашият екип е прецизна, ние използваме специални повдигачи за да осигурим стабилност за вещите ви. Освен това камионите ни са снабдени с падащ борд, както поверяват традициите в товаро-разтоварването.

Нашите хамалски услуги включват и пакетиране на багажа. Когато местим специфични предмети предпочитаме те да преминат през предварително опаковане в стреч фолио за да повишим сигурността им. Внимателно ще подберем техниката, с която ще работим във ваша полза като включим машини за пакетаж, набор от модерни опаковъчни материали и търсените от потребителите опаковки като кашони и други.

В сайта ни сме дали адресите, на които можете да ни търсите за да заявките нуждата ви от хамалски услуги. Бригадата ни от хамали ще Ви очаква – свържете се с нас по всяко време ние сме готови да поемем вашето домашно преместване още сега веднага. Пожелаваме на посетителите ни успехи и се надяваме да се възползват от предложенията ни.

uslugi