Защо използвам хамалски услуги

Аз съм бизнесмен и като такъв ми трябва постоянен контакт с фирма, която да предлага професионални хамалски услуги включващи както носене на тежка апаратура, така и собствен транспорт. Дълго време се питах къде да намеря подобен екип, който да бъде едновременно добър и на ниска цена.
Ето, че интернет за сетен път се оказва супер помощник и ме доведе в този блог. Пиша ви едно писмо, което е свързано с доставка на оборудване, канцеларски материали и прочие.

Наех хамали в град София които бързо отработиха заявката ми. За мен бе жизнено важно да преместя няколко фирмени филиала на по-добри места. Тези хамали освен, че работиха и през нощта ми помогнаха да превозя огромно количество бюра, компютъри и факсове на желано от мен местонахождение. След това ме попитаха дали могат да публикуват мнението ми в блога си и вярвам, че вече може да го прочетете.

Аз съм от хората, които не щадят комплименти. Така е и в този случай защото знам каква е отговорността да работиш със скъпа техника и мебелировка. Аз самия съм съм има съприкосновение със задачи включващи преместване на вещи в близкото минало.  Офертата, която хамалите направиха бе успешна за мен и предполагам, че същото ще бъде за всеки, който използва тези момчета.

Най-важните за мен неща са факторите отношение, приемственост, добрина и разбира се без да си кривя душата цените. Избраните от мен хамали покриха всички тези мой претенции и няма от какво да бъда недоволен.

Към хамалските услуги, които поръчах влизаше транспорт, опаковане и преместване. Това бе всичко, коеот ми трябваше и бе спазено от първата до последната минута. Ето това наричам истинско поведение на честни мъже. Уважавам подобни хора и винаги ще бъде така. Отново казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ и със сигурност ще използвам услугите отново.

hamalist